DecoArt Americana Lakken


Een goede beschermlaag is essentieel om ervoor te zorgen dat je kunstwerk er langdurig mooi uitziet en beschermd is tegen schadelijke invloeden zoals UV-stralen, stof en vuil. DecoArt heeft met de Americana Lakken een hoogwaardige vernis ontwikkeld die aan al deze eisen voldoet.

De Americana Lakken zijn verkrijgbaar in verschillende varianten, waaronder glans, mat en satijn. Dit biedt jou de mogelijkheid om de gewenste afwerking te kiezen die het beste past bij jouw stijl en voorkeur.


Toepassing

Het aanbrengen van de DecoArt Americana lak is eenvoudig en vereist geen speciale vaardigheden. Hier zijn de basisstappen:

  • Zorg ervoor dat je kunstwerk volledig droog is voordat je de lak aanbrengt. 
  • Schud de flacon om ervoor te zorgen dat alle ingrediënten goed gemengd zijn.
  • Breng de vernis gelijkmatig aan met een zachte kwast of spons. Werk van boven naar beneden en probeer overlappende strepen te vermijden om een egale afwerking te krijgen.
  • Laat de eerste laag volledig drogen voordat je eventueel een tweede laag aanbrengt. Dit zorgt voor extra bescherming en duurzaamheid.
  • Na het aanbrengen van de laatste laag laat je het kunstwerk volledig uitharden volgens de instructies op de verpakking.

Het resultaat?

Een prachtige glans, matte of satijnen afwerking die jouw kunstwerk beschermt tegen verkleuring, krassen en andere vormen van slijtage. Bovendien is DecoArt Americana Lak flexibel en zal het niet geel worden na verloop van tijd, waardoor je kunstwerk er altijd fris en levendig uitziet.

Naast het beschermen van je schilderijen, is de Americana Lak ook geschikt voor andere creatieve projecten zoals houtbewerking, stofdecoratie en zelfs het afwerken van meubels. De mogelijkheden zijn eindeloos!

 

Kortom, als je op zoek bent naar een betrouwbare en hoogwaardige beschermlaag voor je kunstwerken, kijk dan niet verder dan DecoArt Americana Lak. Met zijn verschillende afwerkingsmogelijkheden en gemakkelijke toepassing is het de ideale keuze voor zowel professionele kunstenaars als hobbyisten.

Bestel vandaag nog jouw DecoArt Americana lak en geef jouw kunstwerken de bescherming die ze verdienen!