Unieke beschilderde poppetjes: Een persoonlijk en tijdloos aandenken


Op zoek naar een manier om je dierbare herinneringen tastbaar te maken? Ontdek de wereld van beschilderde poppetjes bij De Poppetjeskraam. Hier vind je unieke en gepersonaliseerde houten poppetjes, en heb je de mogelijkheid om een eigen gezin, familie of groepje te vormen met deze leuke en minimalistische creaties.

De beschilderde poppetjes zijn volledig naar jouw wensen te personaliseren. Laat je creativiteit de vrije loop en geef deze schattige houten poppetjes een persoonlijke noot die jullie als gezin weerspiegelt. Of je nu een geboorte, jubileum of ander speciaal moment viert, deze poppetjes zijn het perfecte cadeau.


Kleurrijke beschilderde poppetjes

De poppetjes stralen in hun eenvoud. Met een minimalistisch karakter tonen ze een vriendelijk gezichtje met oogjes en een vrolijke glimlach, zonder overdadige details zoals haren. Maar dat betekent niet dat er geen variatie is. Integendeel, er is een breed scala aan kleuren waaruit je kunt kiezen. Bekijk de kleurenkaart om te ontdekken welke tint het beste bij jou past. 

Naast de basis van de beschilderde poppetjes, heb je de mogelijkheid om patroontjes toe te voegen om jouw poppetjes nog specialer te maken. Voeg subtiele accenten toe zoals knoopjes, speelse stippenpatronen in verschillende variaties of voeg een charmant hartje, vlinderstrikje of bloemetje toe om een extra dimensie aan je poppetje te geven.

Verschillende maten

Uiteraard zijn de beschilderde poppetjes in diverse maten beschikbaar, variërend van 35 mm tot 90 mm. Zo kun je de perfecte grootte kiezen voor jouw doeleinden. Of je nu een klein aandenken wilt of een opvallend decoratief stuk, de verschillende maten passen bij elke gelegenheid. Wist je dat je zelfs een zwangerschapspoppetje kunt bestellen? Ideaal wanneer je op een speciale manier je zwangerschap aan je dierbaren wilt aankondigen.

Belangrijk om te weten: Hout is een natuurlijk materiaal en elk stuk heeft zijn eigen unieke karakter. Hierdoor kan er variatie zijn in kleur, structuur en nerf tussen de verschillende poppetjes. Dit draagt bij aan de charme en authenticiteit van elk individueel stuk.

Beschilderde poppetjes bestel je eenvoudig online bij De Poppetjeskraam

Ontdek hoe je jouw eigen gepersonaliseerde beschilderde poppetjes kunt verkrijgen. Bestel er een mooie glazen stolp bij en je hebt direct een plekje om de houten poppetjes in te laten schitteren. Zodra jij je bestelling hebt geplaatst, ga ik zo snel mogelijk met de order aan de gang. Alle beschilderde poppetjes worden met de hand beschilderd, hierdoor kan de verzending variëren van 2-5 werkdagen. Mocht het een spoedbestelling betreffen, neem dan gerust contact met mij op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.