Houten poppetjes engel


Bij De Poppetjeskraam bieden we een mooie collectie handbeschilderde houten poppetjes engel aan, perfect voor decoraties. Deze schattige engeltjes stralen een rust uit met hun witte kleur en zachte vleugeltjes. Onze houten engeltjes zijn verkrijgbaar in drie verschillende maten, variërend van 35 mm tot 55 mm. Of je nu de voorkeur geeft aan een subtiele toevoeging aan je interieur of een opvallend accent wilt creëren, we hebben de perfecte maat voor jou.

Bovendien bieden we de optie om bij engeltjes vanaf 43 mm te kiezen voor een gouden hartje, waardoor je geschenk een extra vleugje glamour krijgt.


Gemaakt met liefde en zorg

Elk houten engel poppetje wordt met de hand beschilderd, met uiterste zorg en aandacht voor detail. Bij De Poppetjeskraam streven we ernaar om niet alleen prachtige creaties te creëren, maar ook om een gevoel van vakmanschap over te brengen op onze klanten. Alle houten poppetjes engel worden voorzien van een beschermende laklaag, waardoor ze niet alleen mooi blijven, maar ook duurzaamheid bieden voor langdurig plezier.

Wist je dat al onze engeltjes op bestelling worden gemaakt, hierdoor ontvang je gegarandeerd een uniek stuk dat speciaal voor jou is vervaardigd. Of je nu op zoek bent naar een persoonlijk cadeau voor jezelf of een betekenisvol geschenk voor een dierbare, onze houten engeltjes zijn de perfecte keuze.

Houten poppetjes engel: Combineer met onze uitgebreide collectie

De houten poppetjes engel zijn al mooi op zichzelf, maar ze zijn ook perfect te combineren met andere houten poppetjes uit onze collectie. Of je nu een heel tafereel wilt creëren met verschillende figuren of gewoon een paar engeltjes wilt toevoegen aan je bestaande verzameling, onze houten poppetjes zijn veelzijdig en passen perfect bij elkaar. Maak je eigen unieke samenstelling en breng een stukje sfeer in huis met De Poppetjeskraam.

Houten engel voor op onze decoratieplankjes

Geef je houten engel poppetjes een speciaal plekje in huis door ze te plaatsen op onze decoratieplankjes. Bij De Poppetjeskraam bieden we een ruime keuze aan plankjes, variërend in grootte en stijl, zodat je het perfecte plekje kunt creëren voor jouw engeltjes. Kies uit plankjes van 15 of 20 cm lang, en combineer ze met boomschors van 8-9 cm of 14-16 cm breed voor een rustieke en natuurlijke uitstraling. Zo geef je jouw engeltjes niet alleen een ereplekje, maar voeg je ook een vleugje warmte en sfeer toe aan je interieur.

Houten poppetjes engel met variabele verzendingstijd

Heb je jouw oog laten vallen op een van onze prachtige houten poppetjes engel? Houd er dan rekening mee dat elk poppetje met de hand wordt beschilderd, wat kan leiden tot een verzendtijd van 2-5 werkdagen. Als je echter een spoedbestelling hebt, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Samen kunnen we de mogelijkheden bespreken en ervoor zorgen dat jouw speciale bestelling op tijd en perfect aankomt.

Belangrijk om te weten: Hout is een natuurlijk materiaal, waardoor elk stuk zijn eigen unieke eigenschappen heeft. Hierdoor kunnen er verschillen in kleur, textuur en nerf optreden tussen de verschillende engeltjes. Dit draagt bij aan de charme van elk stuk.