Houten poppetjes 


Bij De Poppetjeskraam  vind je de perfecte houten poppetjes om jouw eigen gezin of groepje samen te stellen. Met deze charmante houten poppetjes, ook wel bekend als peg dolls, creëer je een uniek en persoonlijk decoratiestuk. Of het nu voor jezelf is of als cadeautje, deze poppetjes zullen zeker een glimlach op ieders gezicht toveren.

De collectie bestaat uit diverse maten, variërend van 35 mm tot 90 mm. Zo kun je kiezen welke grootte het beste past bij jouw wensen en behoeften. Er is zelfs een schattig babypoppetje beschikbaar, zodat ook de jongste gezinsleden een plekje kunnen krijgen in jouw houten familie.


Maak jouw gezin compleet met een huisdier

Natuurlijk maakt jouw huisdier ook deel uit van het gezin, en daarom vind je in het assortiment ook houten hondjes en katjes. Deze schattige toevoeging maakt jouw poppetjesgezin compleet en zorgt voor een nog levendiger tafereel.

Handbeschilderd met oog voor detail

Er wordt veel zorg en aandacht besteed aan het beschilderen van de poppetjes. Elk gezichtje wordt met de hand geschilderd, waardoor ieder poppetje zijn eigen unieke uitstraling krijgt. Om ervoor te zorgen dat de houten poppetjes lang mooi blijven, worden ze voorzien van een beschermende laklaag. Zo kun je nog langer genieten van deze prachtige houten kunstwerkjes.

Op bestelling gemaakt voor een persoonlijke touch

De houten poppetjes worden op bestelling gemaakt. Dat betekent dat jouw poppetjes met liefde en precisie worden gemaakt, helemaal naar jouw wensen. Of je nu een gezinnetje wilt vormen dat lijkt op het jouwe of een groepje vrienden wilt samenstellen, alles is mogelijk.

Veelzijdigheid en plezier

De houten poppetjes zijn niet alleen leuk als cadeautje, maar ook perfect om zelf in huis neer te zetten. Stel je eens voor hoe mooi ze tot hun recht komen onder een glazen stolp, als echte blikvangers in je interieur. Daarnaast kunnen kinderen deze poppetjes ook gebruiken om mee te spelen in hun poppenhuis. Zo wordt de verbeeldingskracht gestimuleerd en kunnen ze hun eigen avonturen creëren.

Houten poppetjes gezin
Decoratieplankje met houten poppetjes gezin
Houten poppetjes bruidspaar

Kies de perfecte maat en stijl

Het is belangrijk om jouw unieke stijl en voorkeuren tot uiting te laten komen in de houten poppetjes. Daarom kun je kiezen uit een scala aan opties en mogelijkheden, zodat je jouw poppetjes echt kunt personaliseren. Laat je creativiteit de vrije loop en maak van jouw poppetjes een waar kunstwerk.

Bij het bestellen van jouw houten poppetjes kun je kiezen uit verschillende maten: 35 mm, 43 mm, 55 mm, 65 mm, 75 mm en 90 mm. Deze variatie stelt je in staat om een groepje samen te stellen dat perfect past bij jouw persoonlijke voorkeur en stijl.

De houten poppetjes die met veel liefde beschilderd worden, hebben een minimalistisch karakter. Ze hebben een schattig gezichtje met oogjes en een vriendelijke glimlach. Wat betreft de kleding kun je kiezen voor een effen ontwerp, of juist een leuk extra detail toevoegen. Denk bijvoorbeeld aan knoopjes, een stippenpatroon, een stippenpatroon met een riempje, een hartje, een vlinderstrikje of zelfs bloemetjes. Zo kun je de poppetjes nog meer karakter en persoonlijkheid geven, helemaal naar jouw smaak.

Een blijvende herinnering en betekenisvol cadeau

Als je op zoek bent naar houten poppetjes, wenspoppetjes of een peg doll aan een sleutelhanger met een minimalistisch ontwerp, die met zorg met de hand beschilderd worden en voorzien zijn van een beschermende laklaag, dan ben je bij De Poppetjeskraam aan het juiste adres. De poppetjes zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden met veel liefde gemaakt.

Ontdek de magie van de houten poppetjes en laat ze deel uitmaken van jouw verhaal. Bestel vandaag nog en creëer een blijvende herinnering met deze prachtige en charmante peg dolls.