Houten poppen accessoires


In ons assortiment bij De Poppetjeskraam vind je een uitgebreide selectie van leuke en unieke handbeschilderde houten poppetjes. Deze poppetjes zijn perfect om je interieur mee op te fleuren. Als je onze houten poppetjes hebt besteld, zoek je natuurlijk naar de ideale manier om ze mooi neer te kunnen zetten. Je kunt ervoor kiezen om ze in een groepje in de glazen kast te zetten of op de sidetable, echter valt hierdoor het unieke item een stuk minder op. 

Wat als we je vertellen dat we ook over houten poppen accessoires beschikken waarop je de poppetjes mooi kunt presenteren. Dit wil jij toch ook? Lees snel verder over welke houten poppen accessoires we aanbieden in ons assortiment. 

De houten poppetjes bij de accessoires bestel je hier


Glazen stolpen met houten voet 

Wat is er nu leuker dan je schattige gezinnetje, vrolijke vriendengroep of favoriete huisdieren in houten poppetjes te laten vereeuwigen en ze vervolgens in een glazen stolp te presenteren? Zo blijven de poppetjes niet alleen stofvrij, maar vormen ze ook nog eens een prachtige eyecatcher in jouw huis. Bij ons kun je kiezen uit diverse afmetingen voor de glazen stolp, variërend van een doorsnede van 8 cm en hoogte van 8 cm tot een doorsnede van 12 cm en hoogte van 16 cm. Wil je een kaartje toevoegen aan de stolp? Kies dan voor ons grootste formaat met een doorsnede van 14 cm en een hoogte van 21 cm. 

Om je glazen stolp helemaal naar wens te maken, bieden we ook de mogelijkheid om te kiezen voor een houten basisvoet. Deze voet is verkrijgbaar in naturel hout of zwart hout, zodat je kunt kiezen welke het beste past bij jouw interieur. Met deze toevoeging geef je jouw stolp een persoonlijke touch en maak je hem helemaal uniek. 

Stijlvolle kaarthouders 

Naast de glazen stolpen bieden we ook andere houten poppen accessoires aan, zoals ons assortiment aan stijlvolle kaarthouders. Bekijk gerust onze diverse varianten. Van de klassieke dwarsligger waar je een kaart naar keuze in kunt steken, tot de elegante hoogvlieger waarbij een kaart gecombineerd wordt met een glasbuisje gevuld met droogbloemen. 

Personaliseerbare houten huisjes 

Onze houten huisjes zijn niet alleen decoratief, maar ook nog eens volledig naar wens aan te passen. Ga je voor een charmant huisje van 12 cm, een iets groter exemplaar van 14 cm, of wil je het extra speciaal maken met een huisje met veranda? In ons assortiment vind je een uitgebreide collectie aan houten poppen accessoires, waaronder deze schattige huisjes. 

Onze huisjes zijn volledig aan te passen naar jouw smaak. Kies zelf de kleur van het dak, zodat het perfect aansluit bij de rest van je interieur. Wil je graag een extra persoonlijk accent toevoegen? Dan bieden we de mogelijkheid om een huisnummer toe te voegen, waardoor jouw huisje nog meer karakter krijgt.