Klanten zeggen:

Kaatje

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Mijn 2 engeltjes (kleindochters), de allermooiste lichtjes in mijn leven. Op mijn kastje om de hele dag naar te kijken 💞
Zo zorgvuldig gemaakt en verstuurd, dankjewel!

Hilde

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Origineel om cadeau te geven! Snelle levering, super goed voor elkaar!

Tatiana

Vandaag is de bestelling bezorgd, bedankt. Het is heel schattig, vooral de kat, een exacte kopie ❤️

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Marian

Ik heb een familie onder een stolp gekocht. De 'poppetjes' zijn heel verfijnd en kleurrijk! Echt een aanrader om bijvoorbeeld cadeau te geven!!

Alie

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

De poppetjes zijn erg mooi gemaakt en afgewerkt. Ik ben er heel blij mee! 🙂

Marianne

Gisteren heb ik de mooie poppetjes mogen ontvangen! Erg leuk ook, de persoonlijke kaart erbij!

Ilona

We krijgen hier thuis nog steeds complimenten op de prachtige stolp met poppetjes (en natuurlijk onze poes die u zo mooi schilderde!). Nogmaals bedankt, wat is het leuk geworden!

Jan

De verf van DecoArt Americana die ik gekocht heb, dekt goed en kleurt mooi op. Ik ben er heel tevreden mee.

Evie

Ik heb net de sleutelhangers ontvangen en ik vind ze écht geweldig!!!! 😍😍 Dank je wel voor de snelle en fijne service en voor het lieve kaartje dat erbij zat.🙋‍♀️🙋‍♀️

Manon

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Wij kregen de poppetjes van De Poppetjeskraam als kraamcadeau. Een ontzettend origineel cadeau, wat mooi staat in onze woonkamer!
De poppetjes geven ons gezinnetje weer, waar we zo trots op zijn en wat hiermee heel mooi weergegeven wordt. Wij vonden het een erg leuk cadeau om te krijgen en willen het dus zeker ook aan anderen gaan geven!

De houten poppetjes bij een klant thuis

Mayke

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Erg leuke poppetjes! Ik heb ze gekregen als kraamcadeau toen mijn zoon is geboren. Het kaartje met hart in een houten houder zorgt voor een mooi plekje voor de poppetjes en staat mooi in de woonkamer. Het babypoppetje heeft een mooi plekje in een lotusmandje. Een mooie manier om mijn gezin weer te geven. Ik vond het erg leuk om te krijgen.